S.M. Aartsen

S.M. Aartsen

Huisarts

Mijn naam is Sanne Aartsen, 41 jaar oud, geboren en getogen in Tilburg/Goirle. Getrouwd en moeder van een zoon (11 jaar) en twee dochters (6 en 8 jaar oud).

Tijdens mijn studietijd woonde ik 11 jaar met veel plezier in Amsterdam. Naast de geneeskunde-opleiding heb ik daar ook de opleiding medische biologie voltooid, met speciale interesse in de genetica (erfelijkheidsleer). Na mijn opleiding ben ik als arts werkzaam geweest op de afdeling klinische genetica van het AMC Amsterdam.

Hoewel ik de genetica een fantastisch vakgebied vind, miste ik een aantal aspecten die voor mij belangrijk zijn in het artsenvak:

  • De continuïteit, het opbouwen van een langdurige arts-patiëntrelatie
  • De diversiteit van klachten, binnen alle medische vakgebieden
  • Het verrichten van medische ingrepen, zoals het plaatsen van spiraaltjes en kleine chirurgische ingrepen (verwijderen van moedervlekken en cysten)
  • Het contact met kinderen, waar ik in het bijzonder affiniteit mee heb

 

Dit deed mij ertoe besluiten om de opleiding tot huisarts te gaan volgen. In 2014 rondde ik deze af en sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in de regio Tilburg. Dit betekent dat ik geen eigen praktijk heb, maar -in mijn geval- langdurig werkzaam ben als huisarts in 2 verschillende praktijken, waar ik zorg draag voor de patiënten, maar me niet bezig houd met de praktijkvoering.

Ik hoop dat ik u met vertrouwen mag behandelen en ondersteunen waar nodig.

 

Mw dokter Aartsen is de vaste waarnemer in de praktijk van dokter Wijffels op woensdag en donderdag.