Bloedafname

Elke werkdag van 08.00- 09.30 uur kunt u bij ons in (het achterste deel van) de wachtkamer plaatsnemen om bloed te laten prikken. Neemt u s.v.p. het laboratoriumbriefje van uw huisarts en legitimatie mee. MOMENTEEL IS WEGENS DE CORONA PANDEMIE DE BLOEDAFNAME OP ONZE PRAKTIJK GESLOTEN! Voor andere locaties kijk op www.diagnovum.nl of bel 013-5393636. Excuses voor het ongemak.

Huidbehandeling

Er zijn verschillende plekjes op de huid die wij voor u kunnen behandelen. Behandeling door een dermatoloog is hierdoor vaak niet nodig. Voor onder andere stikstofbehandeling (onder andere bij (ouderdom wratjes), wondbehandeling, het nemen van biopten (appelboortje) en wegsnijden van plekjes bent u bij ons aan het juiste adres. U kan hiervoor contact opnemen met de assistente voor het maken van de juiste afspraak. 

Anticonceptie

Uw huisarts kan u, indien gewenst, adviseren over de middelen van anticonceptie. Alle huisartsen plaatsen (na een gesprek hierover) ook spiraaltjes, Implanon (staafje in de arm) en pessaria. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.