S.A.M. Wijffels

S.A.M. Wijffels

Huisarts

Na in Tilburg te zijn opgegroeid ben ik naar Leiden gegaan om Geneeskunde te studeren. Na mijn studie heb ik een tijd gewerkt bij de afdeling Urologie in het LUMC en op de spoedeisende hulp in Den Haag.

Met veel plezier heb ik de huisartsopleiding doorlopen. Tijdens deze opleiding heb ik zowel een jaar in Noordwijk als in Bodegraven ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk. Als kortere stages werkte ik op een psychiatrische afdeling in Den Haag en werkte ik in een hospice in Leiden. Beide een zeer waardevolle aanvulling voor een huisarts.

Naast de reguliere huisartsenzorg heb ik speciale interesse in urologische problematiek en palliatieve zorg. Daarnaast verricht ik kleine chirurgische ingrepen en plaats ik spiralen. Veel vrouwen vinden het prettig dat dit bij een vrouwelijke huisarts kan.

Huisartsenzorg betekent voor mij, persoonlijke, kwalitatief goede en continue zorg geleverd dichtbij huis met als doel verbetering van lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren. Het persoonlijke contact dat ik met patiënten heb, ervaar ik als zeer waardevol. Mijn motto’s zijn: „Persoonlijke zorg, dichtbij huis” en „Huisarts: specialist in totale zorg”