S.A.M. Wijffels

S.A.M. Wijffels

Huisarts

o.a  en Welkom! Mijn naam is Stefanie Wijffels. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Huisarts.

Huisartsenzorg betekent voor mij persoonlijke, kwalitatief goede en continue zorg geleverd dichtbij huis, met als doel verbetering van lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren. Het persoonlijke contact dat ik met patiënten heb, ervaar ik als zeer waardevol. Mijn motto’s zijn: „Persoonlijke zorg, dichtbij huis” en „Huisarts: specialist in totale zorg.”

Dit doe ik niet alleen, maar in een team met een collega huisarts, praktijkondersteuners voor chronische zorg, praktijkondersteuners voor psychische zorg en doktersassistentes. U kunt voor allerhande problemen bij mij terecht, ik denk graag mee over uw zorgen over uw gezondheid en ik neem graag de regie daar waar dat nodig is en gewenst.

 

Mijn aandachtsgebieden:

  • (Kwetsbare) ouderen, zo heb ik regelmatig overleg met een specialist ouderengeneeskunde, thuiszorg en gespecialiseerde fysiotherapeuten;
  • Palliatieve zorg, dat is zorg rondom het levenseinde;
  • Urologische problemen: zoals plasproblemen, prostaatproblemen, SOA’s, nierstenen en urine-incontinentie;
  • Gynaecologische problemen: zoals anticonceptie, het plaatsen van spiralen en implanon (staafje in arm), verzakkingen, kinderwens;
  • Chirurgische ingrepen: zoals het weghalen van moedervlekken en cysten in de huid;
  • Kinderen, jongeren, (buitenlandse) studenten
In de regio Leiden deed ik de huisartsopleiding, en daarnaast ben ik werkzaam geweest in een hospice, op een psychiatrisch afdeling in Den Haag en op de afdeling urologie in het LUMC.
Sinds 2011 ben ik huisarts. Een aantal jaren in de praktijk heb ik samengewerkt met mijn collega-huisarts en tevens mijn vader G. Wijffels. Wij hebben met veel plezier samengewerkt. Ervaring en kennis van familie-verbanden aan de ene kant en de nieuwe inzichten van de moderne huisartsgeneeskunde aan de andere kant. Sinds 14-9-2018 is hij met pensioen en zet ik de praktijk met veel plezier en ambitie voort.

 

PS: Wist u al dat u ook online afspraken kunt maken en inzage kunt hebben in uw dossier? U kunt u registreren bij uwzorgonline.nl en kunt u daarna identificeren op de praktijk.