>Bericht dr. P. de Nijs:

Per 1 september 2019 zal Dr. Pim de Nijs zijn werkzaamheden als vaste collega van Dr. Hekking beëindigen. Onder ‘link’ Dr. de Nijs heeft hij een persoonlijk bericht geplaatst aangaande zijn vertrek. Wij hebben de afgelopen 4 jaar heel prettig samengewerkt en wensen hem veel succes met het opzetten van een nieuw praktijk samen met zijn vrouw.
Per 3 sept 2019 zal collega huisarts Carolien Dees-Sauer zijn plaats overnemen op dinsdag en donderdag.

—————————————————————————————————————————————————————————————–

> Vaste waarneemster in de praktijk van dokter Wijffels:

Per 26 september 2018 is mevrouw dokter S. Aartsen elke woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk van dokter S. Wijffels.

 

—————————————————————————————————————————————————————————————

 

> Dokter G.J.C.M. Wijffels stopt per 14-9-2018 ivm pensioen;

Ter info: Tot onze grote spijt hebben wij vernomen dat een aantal patienten van de praktijk van de dokters Wijffels onderstaande brief niet ontvangen. Onze excuses hiervoor.

Tilburg, augustus 2018

Dames en heren, patiënten bij de dokters Wijffels,

Sinds januari 1984 ben ik huisarts op de Conservatoriumlaan. Nu, in 2018, is de tijd voor mij gekomen om wat anders te gaan doen. Ik zal half september 2018 stoppen met de praktijk van alledag. Gezien mijn leeftijd zal dat geen verrassing zijn; ik ben toe aan mijn pensioen.

Inmiddels is mijn collega en dochter Stefanie zeer met de praktijk vertrouwd. Wij hebben enkele jaren zeer fijn samen kunnen werken. De modernisering van de huisartsenzorg en de praktijken aan de Conservatoriumlaan gaan met de tijd mee.

Voor mij in de plaats komt huisarts Sanne Aartsen, zij zal op woensdagen en donderdagen beschikbaar zijn, de rest van de week is Stefanie aanwezig. Ik heb vertrouwen in dit nieuwe team en draag u met een gerust hart aan hen over.

Ik kijk terug op veel goede herinneringen. Verdriet en mooie momenten hebben wij regelmatig kunnen delen. Een eerlijk gesprek, een geestig gesprek, en meer dat niet in weinig woorden uit te drukken is; ik zal er goede herinneringen aan bewaren.

Op 14 september is er van 16.00 tot 18.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen bij

Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, Tilburg.

Een relatie van bijna 35 jaar is niet makkelijk kort samen te vatten op zo’n dag; ik zou het graag wat luchtig houden die dag.

Ik vraag u geen presentjes mee te brengen. Als U toch iets wil geven waardeer ik een donatie aan de MS stichting Giro 5057 (NL92 INGB 0000 0050 57).

Met vriendelijke groet,

Guust Wijffels, mede namens Stefanie Wijffels

—————————————————————————————————————————————————————————————

01-01-2018
> Toestemming regelen inzage medische gegevens aan derden (bijv. huisartsenpost):

Via de website: https://www.ikgeeftoestemming.nl/kunt u uw toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het LSP (Landelijk Schakelpunt). U kunt uw toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek.

Wat moet u doen?
U regelt uw toestemming in drie stappen:

  1. Klik op ‘Toestemming regelen’ en zoek en kies de zorgverlener voor wie u uw toestemming wilt regelen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Verstuur uw gegevens met DigiD met sms, of print het formulier en geef dit aan uw zorgverlener.

Belangrijk om te weten!

  • Wilt u dat zowel uw huisarts als uw apotheek uw medische gegevens kan uitwisselen? Geef ze dan allebei uw toestemming. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven.
  • Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u bij ‘Mijn statusoverzicht’ nagaan of uw zorgverlener uw toestemming heeft verwerkt.