14-12-2020 Corona update:

Onze praktijk is gewoon geopend. Bel ons vanaf 8u in de ochtend zodat we samen bekijken op welke manier we u met uw vraag het beste kunnen helpen en in kunnen plannen. Vanwege drukte kan het zijn dat u wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent, wij hopen op u begrip.

 Onze voordeur is geopend, echter mag u alleen naar binnen indien u een afspraak heeft en geen luchtwegklachten/koorts/verkoudheid heeft! Wij vragen zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen en bij binnenkomst de handen te desinfecteren en de instructies te lezen welke op tafel staan en daarna plaats te nemen op de stoelen welke niet gemarkeerd zijn. Per 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen. U verlaat de praktijk door de rode pijlen op de vloer te volgen.

Indien u voor andere zaken komt vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen gezien de balie gesloten is.

Ook de spreekuren van de praktijkondersteuner GGZ en praktijkondersteuner somatiek zijn open.

Heeft u vragen over het Corona virus kijk op www.rivm.nl/actuele-informatie-over-coronavirus  en www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Indien u na het lezen van deze informatie nog aanvullende vragen heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 De prikpost van Diagnovum is momenteel tot nader order gesloten. Kijk voor andere locaties op www.diagnovum.nl of bel 013-5393636.

Sorry voor het ongemak.

 ———————————————————————————————————————————————————————————

 

01-12-2020 Mondkapjesplicht

Vanaf 1 december is het verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. De overheid heeft daarbij aangegeven dat er een uitzondering wordt gemaakt voor mensen die een ziekte of een beperking geen mondkapje kunnen dragen of opzetten. U kunt zelf een kaartje maken met hierop het bewijs voor de uitzondering van het gebruik van het mondkapje, zie het kaartje op de website van het RIVM. Hier is de huisarts dus NIET voor nodig. U kunt bij het kaartje aanvullende informatie toevoegen van je behandelaar of naaste, daar kan bijvoorbeeld de huisarts in benoemd worden.

 ———————————————————————————————————————————————————————————

 17-11-2020 Corona vaccinatie update:

 Het corona vaccinatie: het moet een einde gaan maken aan de corona crisis waarin we met z’n allen zitten. We kunnen het – als alles goed gaat – verwachten in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Miljoenen Nederlanders zullen moeten worden gevaccineerd. Maar hoe gaat dat in z’n werk? 

Ook dit is voor ons onbekend, we krijgen hier veel telefoontjes van maar helaas hebben wij nog geen antwoorden voor u vragen. Voor meer informatie kunt u onze website update volgen / website www.rivm.nl / persconferenties.

————————————————————————————————————————————————————————————————

30-3-2020 : vanaf heden kunt u bij ons digitaal zelf afspraken maken. Hiervoor is een app beschikbaar. Meer informatie hierover en de mogelijkheid om u voor deze app aan te melden vindt u hier : https://uwzorgonline.nl/#service . Gedurende het aanmeldproces moet u een keuze maken uit deelnemende huisartsen. Let goed op dat u uw eigen huisarts selecteert. Nadat u zich heeft aangemeld moet u zich nog legitimeren bij ons op de praktijk. Volgt u onze website goed wanneer dat mogelijk is, i.v.m. het Corona Virus kent de praktijk aangepaste openingstijden en beschikbaarheid. 

————————————————————————————————————————————————————————————————

01-01-2018
> Toestemming regelen inzage medische gegevens aan derden (bijv. huisartsenpost):

Via de website: https://www.ikgeeftoestemming.nl/kunt u uw toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het LSP (Landelijk Schakelpunt). U kunt uw toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek.

Wat moet u doen?
U regelt uw toestemming in drie stappen:

  1. Klik op ‘Toestemming regelen’ en zoek en kies de zorgverlener voor wie u uw toestemming wilt regelen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Verstuur uw gegevens met DigiD met sms, of print het formulier en geef dit aan uw zorgverlener.

Belangrijk om te weten!

  • Wilt u dat zowel uw huisarts als uw apotheek uw medische gegevens kan uitwisselen? Geef ze dan allebei uw toestemming. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven.
  • Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u bij ‘Mijn statusoverzicht’ nagaan of uw zorgverlener uw toestemming heeft verwerkt.