17-11-2020 Corona vaccinatie update:

 Het coronavaccin: het moet een einde gaan maken aan de coronacrisis waarin we met z’n allen zitten. We kunnen het – als alles goed gaat – verwachten in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Miljoenen Nederlanders zullen moeten worden gevaccineerd. Maar hoe gaat dat in z’n werk? 

Ook dit is voor ons onbekend, we krijgen hier veel telefoontjes van maar helaas hebben wij nog geen antwoorden voor u vragen. Voor meer informatie kunt u onze website update volgen / website www.rivm.nl / persconferenties.

———————————————————————————————————————————————————————————

Per 1 oktober een nieuwe huisarts in de praktijk van dokter Mees!

Dokter Aartsen is de vaste waarnemer in de praktijk van dokter Mees op de dinsdag.

———————————————————————————————————————————————————————————

15-06-2020 Corona update:

Onze spreekuren worden weer opgestart. Bel ons vanaf 8u in de ochtend zodat we samen bekijken op welke manier we u met uw vraag het beste kunnen helpen en in kunnen plannen.

Onze voordeur is geopend, echter mag u alleen naar binnen indien u een afspraak heeft en geen luchtwegklachten/koorts/verkoudheid heeft! Wij vragen zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen en bij binnenkomst de handen te desinfecteren en de instructies te lezen welke op tafel staan en daarna plaats te nemen op de stoelen welke niet gemarkeerd zijn. Advies is om een mondkapje te dragen. U verlaat de praktijk door de rode pijlen op de vloer te volgen.

Indien u voor andere zaken komt vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen gezien de balie gesloten is.

Ook de spreekuren van de praktijkondersteuner GGZ worden weer opgestart. Indien u een afspraak heeft staan ontvangt u telefonisch instructies op welke locatie u verwacht wordt.

 

Heeft u vragen over het Corona virus kijk op www.rivm.nl/actuele-informatie-over-coronavirus  en www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Indien u na het lezen van deze informatie nog aanvullende vragen heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

 De prikpost van Diagnovum is momenteel tot nader order gesloten. Kijk voor andere locaties op www.diagnovum.nl of bel 013-5393636.

Sorry voor het ongemak.

 ——————————————————————————————————————————————————————————————-

Nieuwe patiënten:

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten, let wel, dit geldt voor een bepaald deel in postcode gebied 5037 en 5032.

Voor meer informatie gaat u naar het tabblad Nieuwe patienten bovenin de website.

————————————————————————————————————————————————————————————————

30-3-2020 : vanaf heden kunt u bij ons digitaal zelf afspraken maken. Hiervoor is een app beschikbaar. Meer informatie hierover en de mogelijkheid om u voor deze app aan te melden vindt u hier : https://uwzorgonline.nl/#service . Gedurende het aanmeldproces moet u een keuze maken uit deelnemende huisartsen. Let goed op dat u uw eigen huisarts selecteert. Nadat u zich heeft aangemeld moet u zich nog legitimeren bij ons op de praktijk. Volgt u onze website goed wanneer dat mogelijk is, i.v.m. het Corona Virus kent de praktijk aangepaste openingstijden en beschikbaarheid. 

————————————————————————————————————————————————————————————————

01-01-2018
> Toestemming regelen inzage medische gegevens aan derden (bijv. huisartsenpost):

Via de website: https://www.ikgeeftoestemming.nl/kunt u uw toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het LSP (Landelijk Schakelpunt). U kunt uw toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek.

Wat moet u doen?
U regelt uw toestemming in drie stappen:

  1. Klik op ‘Toestemming regelen’ en zoek en kies de zorgverlener voor wie u uw toestemming wilt regelen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Verstuur uw gegevens met DigiD met sms, of print het formulier en geef dit aan uw zorgverlener.

Belangrijk om te weten!

  • Wilt u dat zowel uw huisarts als uw apotheek uw medische gegevens kan uitwisselen? Geef ze dan allebei uw toestemming. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven.
  • Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u bij ‘Mijn statusoverzicht’ nagaan of uw zorgverlener uw toestemming heeft verwerkt.