M.H. Hekking

M.H. Hekking

Huisarts

Sinds april 2014 heb ik de praktijk overgenomen van collega Witkamp.

Mijn naam is Marieke Hekking. Ik ben gehuwd en wonend in Berkel-Enschot. Samen hebben wij drie dochters en een zoon. Ik ben huisarts sinds 2002 in deze regio en nog altijd met veel plezier. Voordat ik de praktijk overnam heb ik naast zwangerschap, geboorte en het opgroeien van onze kinderen gewerkt in de praktijk van een collega in Oisterwijk. Voordat ik met de huisartsopleiding begon ben ik werkzaam geweest als spoedeisende hulparts, afdelingsarts oncologische chirurgie, gynaecologie en urologie en heb ik ervaring opgedaan op een orthopedische afdeling.

Ik ben werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag treft u mijn collega dokter Mees.  Ik ben dan op de achtergrond aanwezig en houdt mij bezig met de praktijkvoering en draag zorg voor patiënten met meer complexere medische problemen.

Ik sta voor laagdrempelige zorg in de breedste zin van het woord dicht bij u in de buurt. Door de verandering binnen de gemeente qua o.a jeugdzorg, de veranderingen binnen de GGZ en de versnippering van zorg wordt het er voor u niet altijd makkelijker op. Ik wil graag voorkomen dat u ‘van het kastje naar de muur’ wordt gestuurd. Ik zie het als mijn taak de zorg rondom u te coördineren en de regie te nemen daarin. Dit bieden wij u samen  met ons team van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners chronisch aandoeningen, praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg en een psychologe.

Mijn aandachtsgebieden:

  • Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander wat er op je pad komt als jonge ouders met kinderen.
  • Door de jaren heb ik veel ervaring opgedaan met palliatieve zorg en zorg voor kwetsbare ouderen
  • Affiniteit met jong volwassenen o.a studenten.
  • Inbrengen van spiraaltjes, Implanon en andere gynaecologische problematiek.
  • Reizigersadvisering
  • Kleine chirurgische ingrepen
  • Diagnostiek van uiteenlopende huidafwijkingen

Maar bovenal bied ik u een geduldig en luisterend oor als u zich zorgen maakt over uw gezondheid en/of psychisch welbevinden.

 

PS: Wist u al dat u ook online afspraken kunt maken en inzage kunt hebben in uw dossier? U kunt u registreren bij uwzorgonline.nl en kunt u daarna identificeren op de praktijk.